Pstruh smažený v kukuřičné strouhance s grilovanou dýní Hokaidó

Oběd inspirovaný podzimem

Umytého pstruha okořeníme směsí koření na ryby, obalíme v hladké mouce, vajíčku a v kukuřičné strouhance s přidáním lněného semínka. Usmažíme do zlatova. Dýni Hokaidó rozkrojíme a vydlabeme semínka a měkkou hmotu, pomažeme olivovým olejem, okořeníme grilovacím kořením a dáme na cca 10 min. grilovat.

Jako přílohu doporučujeme:

Hořčičný dresink - na hořčičný dresink smícháme majonézu, zakysanou smetanu, hořčici a ochutíme solí a citrónem.

Bramborové krokety s přidáním strouhaného parmazánu.

Grilovaný citrón - řezy citronu si opečeme na suché teflonové pánvi.

Ozdobíme libečkem a petrželkou.